Efty – Дамски нощни превръзки от био памук 10 бр.

8.20 лв.

  • 100% сертифициран органичен памук
  • Изключително деликатни
  • Хипоалергенни
  • 10бр.
Купувайки този продукт, ще получите 8 точки! на стойност 0.16 лв.!

Описание

Efty – Дамски нощни превръзки от био памук 10 бр. са от 100% сертифициран органичен памук, дишащ горен слой и технология против усукване. Ултра тънки, хипоалергенни и с 4 крилца за допълнителна защита. Попивателната им способност от 150 мл ги прави перфектни за силно течение, както и за носене по време на сън.
Тези нощни превръзки са с около 1 см по-дълги от повечето. Този 1 см е мястото, което най-често страда от протичане особено по време на сън с по-обилен цикъл. Затова задната част е удължена и е добавен втори комплект крилца, така че предната и задната част на превръзката да са еднакво стабилни и за активните, спортните, бурноспящите или тези с по-обилен цикъл.
Тези превръзки ще те вземат под крилцата си – изключително деликатни и попиващи. При производството им е използвана технология против усукване, смачкване или набръчкване, а мекият им горен слой е специално разработен да предотвратява завалване на памука и да не позволява протриване при движение. Въпреки че едва се усещат, те задържат повече течност от по-обемни техни колеги.

Защо органичен памук?

Органичният памук представлява около 1% от производството на памук в света. Той не съдържа пестициди, хербициди или други вредни съставки, а за отглеждането му се използва значително по-малко вода, отколкото за обикновения. Освен при стриктен контрол на качеството той се отглежда и при гарантирани оптимални условия на труд. Също така е и най-благоприятният за кожата материал, тъй като я предпазва от дразнения, алергични реакции или потене.

Защо 70% биоразградими?

Не съществува превръзка за еднократна употреба, която е 100% биоразградима. Около 72% от Efty са биоразградими, което е с около 72% повече от универсалните дамски превръзки.

Efty – Дамски нощни превръзки от био памук 10 бр. на Efty са създадени от жени за жени и лично тествани в продължение на над 2 години. За направата на превръзките им използват сертифициран био памук, защото вярват, че всяка жена трябва да получи здравословна и висококачествена интимна грижа. Това прави Efty приятелски настроени не само към твоята среда, но и към околната.

Efty са социално ангажиран бранд, работещ с SOS детски селища – подкрепя жени и младежи в нужда, като част от инициативата „Начало на самостоятелен живот“.

1 отзив за Efty – Дамски нощни превръзки от био памук 10 бр.

  1. 5 от 5

    Адриана Данова (потвърден клиент)

    Изключително меки и нежни към кожата. Имаш усещането, че не носиш превръзка. Силно препоръчвам.


Добавяне на отзив

100% сертифициран органичен памук, дишащ горен слой и технология против усукване