Odonáta Holistic

ORGANIC BEAUTY STUDIO

divider

Уютно убежище за релаксация, уелнес и грижа за себе си на много нива

ODONATA HOLISTIC Organic Beauty Studio е дългоочаквано продължение и естествено проявление на това, което е наша мисия от самото създаване на ODONATA

Смятаме за голяма чест, когато ни се доверявате и предавате в ръцете ни, буквално.

Нежни, но ефективни

Използваме само най-добрите естествени и органични продукти за грижа за кожата и масаж

За естествен баланс

Вашата кожа е отражение на всичко, което се случва в тялото Ви и трябва да поддържа правилен баланс, за да функционира оптимално.

Специално за Вас

Всяка една процедура се персонализира спрямо нуждите и изискванията Ви.

Защо избираме холистичния подход?

Защо избираме холистичния подход? От емоционален стрес и хормонален дисбаланс до диета, начин на живот и замърсяване - кожата ви непрекъснато се опитва да се балансира срещу вътрешни и външни фактори - ето защо холистичният подход към грижата за кожата е толкова важен.

Холистичните процедури за лице включват третиране на кожата и лицето като „цяло“. Той взема под внимание по-голямата картина, за да разбере първопричината за кожния дисбаланс и работи за енергийна подкрепа на ума, тялото и душата - така че да можем да ги поддържаме в равновесие.

Нашите процедури

Комбинирахме най-утвърдените медико-козметични техники и апарати заедно с професионални, чисти, активни молекули, ампули и органична козметика.

Почистване на лице

Терапии за лице

Естетични процедури

Масаж на лице

Преди и След

Искаме да Ви приветстваме в нашето пространство с топлина и лечебно докосване и след прекараното ни време заедно да ви изпратим обратно в света, изглеждайки и чувствайки се освежени и щастливи в кожата си.

Посетете ни или се свържете с нас за запазване на час!

Адрес

София, ул. Мальовица 1

Телефон

0876 185 022 / 0898 977 665

Пишете ни

[email protected]