Масло от Инка Инчи (Саша Инчи) 50мл

26.50 лв.

Изчерпан

Описание

Масло от Инка Инчи 50мл

Саша Инчи масло от ядки се получава от семената на плода Plukentia volubilis или pracaxi. Дървото е родено в района около река Амазон.

Маслото на Sacha Inchi се състои от Омега 3, Омега 6, Омега 9 , протеини  и антиоксиданти. Той е богат и на йод и витамин А и Е.Производството на масло от Sacha Inchi е устойчиво и икономично.  Търсенето на Саша Инчи също така насърчава залесяването на Амазонка.

Подпомага проблемната акнеична кожа и нейното възсатновяване.
> Изключително успокояващо при суха или раздразнена кожа.
> Подпомага на задържането на влага.
> Отлично за устните, ноктите, косата и скалпа.
> Изключително високи антиоксидантни свойства.
> Ограничава дехидратацията и помага за укрепването и възстановяването на естествените бариери по кожата.
> Облекчава раздразнен или лющещ се скалп от екзема и / или псориазис.

Добавете маслото към продуктите на косата и скалпа, за да накарате косата ви да се чувства мека и лесно управляема.
Чудесна за зряла кожа с фини линии.Помага да се предпази кожата от увреждане от слънцето.Поддържа кожата еластична.

Дълъг срок на годност от 18 месеца, дължащ се на голямо количество антиоксиданти.

INCI: (Plukenetia volubilis) Саша Инчи

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавете отзив първи “Масло от Инка Инчи (Саша Инчи) 50мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *