Омекотяващ киселинен спрей балсам без отмиване с розов гераниум – MaterNatura

31.90 лв.

MATER NATURA LOGO CERTIFICATE

  • Прави косата лесна за разресване
  • По-мека и блестяща коса
  • Подходящ за всеки тип коса
  • 150ml
Купувайки този продукт, ще получите 31 точки! на стойност 0.62 лв.!

Описание

Омекотяващ киселинен спрей балсам без отмиване с розов гераниум – MaterNatura

MaterNatura – Омекотяващ киселинен спрей с розов гераниум съдържа плодови киселини, които помагат за елиминирането на всички остатъци от варовик, отложени от водата по време на миене, които са отговорни за твърдостта и изтощаването на косата. Третира боядисана, изрусена и увредена от агресивни процедури коса, като я подготвя за стилизиране.

Изпползването на Омекотяващият киселинен спрей балсам без отмиване с розов гераниум,  преди и/или след изсушаване, насърчава затварянето на кутикулите на косата, като ги прави незабавно да изглеждат по-меки, по-ярки и блестящи. Косата ще бъде изключително блестяща и по-лесна за разресване.

Селекция от невероятни активни съставки осигурява основни характеристики и уникални предимства:

  • Масло от розов здравец: Често се сравнява с етеричното масло от роза, защото имат почти същите свойства. Както при розата, здравецът е отлично решение както за суха, така и за мазна коса. Регулира секрецията на себум, действайки върху мастните жлези, възстановявайки жизнеността на косата. В резултат на това косата е гладка и копринена с вълшебен цветен аромат.
  • Хидролат от портокалов цвят: От парна дестилация на венчелистчета от горчив портокалов цвят се получават етерично масло от нероли и хидролат от портокалов цвят, които, благодарение на линалол и алфа-терпинеол, са особено успокояващи, идеални за отпускане на тялото и ума и като ребалансиращо средство за всички типове кожа и коса. Неговите успокояващи свойства облекчават проблемите, свързани с възпаление на кожата, но в същото време действат срещу прекомерната сухота на косата. Хидролатът от портокалов цвят поддържа фибрите на косъма здрави, компактни и блестящи.
  • Екстракт от лимон: Естествен източник на витамин С, биофлавоноиди и антиоксиданти. Предпазва от свободните радикали и действа противовъзпалително.
  • Екстракт от манго: Има хидратиращо, антиоксидантно и ободряващо действие върху косата.
  • Екстракт от цвят на сладък портокал: Предлага антисептични, омекотяващи, хидратиращи, антибактериални и успокояващи свойства. Използва се и заради своя флорален, сладък, зелен и деликатен аромат.
  • Екстракт от лимонова кора: Противодейства на свободните радикали и регенерира. Използва се и при лечение против стареене.
  • Екстракт от листа на коприва: Богата на витамини и минерали, копривата е полезна при акне, екземи, дерматози, чупливи нокти и коса. Широко използван в козметиката за тонизиране на кожата, борба с косопад и пърхот.
  • Екстракт от цвят на горчив портокал: Етеричното масло от нероли се състои главно от терпени и има ароматизиращи, тонизиращи, антисептични и стимулиращи микроциркулацията свойства. Действа регенериращо и стягащо кожата, има антисептични, антибактериални и фунгицидни свойства и неутрализира миризмите.
  • Растителен глицерин: Има силно овлажняващо и хидратиращо действие, предпазва кожата и косата от дехидратация.
  • Пантенол: Витамин В5 е пряко отговорен за доброто състояние на косата. Без нея косата губи блясък и жизненост. Пантенолът подхранва косъма в корена, има хидратиращи, омекотяващи, успокояващи и против подсичане свойства. Той също така повишава устойчивостта на косата, като предотвратява или намалява увреждането, причинено от атмосферни агенти или използването на сешоар и преса за коса при високи температури.

Начин на употреба:

Напръскайте върху влажна коса, като акцентирате върху дължините и краищата.

Използвайте го в края на всички процедури (например след използване на шампоан, балсам или маска или след къна и/или билкови компреси). Завършете със стилизиране и изсушаване.

Опитайте в комбинация със Стимулиращ шампоан с Иланг-иланг против косопад – MaterNature.

Предлага се в опаковка от 150мл.

Произведени са в Италия.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Омекотяващ киселинен спрей балсам без отмиване с розов гераниум – MaterNatura”

Aqua (Water), Alcohol denat., Pelargonium graveolens (Geranium Rose) oil, Citrus aurantium amara (Bitter Orange) flower water*, Citrus medica limonum (Lemon) fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Passiflora edulis (Passion Fruit) flower extract, Citrus aurantium dulcis (Sweet Orange) flower extract*, Citrus limon (Lemon) peel extract*, Urtica dioica (Nettle) leaf extract*, Citrus aurantium amara (Bitter Orange) flower extract, Panthenol, Glycerin, Benzyl alcohol, Glycolic acid, Lactic acid

* da agricoltura biologica