-26%

Масло за укрепване на косата с Канабис – Ecolatier

Original price was: 23.00 лв..Current price is: 16.99 лв..

  • Намалява косопада
  • Възстановява сухата и увредена коса
  • За всеки тип коса
  • 200ml
Наличност: Изчерпан Етикети: ,

Описание

Масло за укрепване на косата с Канабис – Ecolatier

Масло за укрепване на косата с Канабис – Ecolatier е богато на хранителни вещества от органични растения, прониква дълбоко в структурата на косъма, подхранва с микроелементи и витамини, прави косата лъскава и гъвкава. Безопасно е за всички типове коса. ECOLATIER® гарантира минимум 99% съдържание на натурални масла и екстракти.

Органични съставки: Био маслото от семена на канабис сатива получено чрез студено пресоване е изключително богато на омега мастни киселини и витамини. Лека, немазна формула интензивно подхранва космените фоликули с полезни елементи за намаляване скоростта на косопад, възстановява сухата и увредена коса. Използва се за грижа за косата, тъй като предпазва от UV слънчева светлина, суров климат, дехидратация и щети от замърсяване.
Активни съставки:

Леко бадемово масло в дълбочина възстановява структурата на косата от корените до краищата, заключва влага, насища с витамини, насърчава мекота и блясъка коса.

Витамин Е укрепва космените фоликули, осигурява косата еластичност и блясък.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от продукта върху косата и скалпа, масажирайте в продължение на 2 минути. Сложете си шапка за душ и увийте с кърпа. Оставете за 2-3 часа или цяла вечер. Измийте косата си обилно с шампоан. Повторете, ако е необходимо. За възстановяване на нацепените краища нанесете малко количество по краищата и изплакнете. Само за външна употреба.

Опитайте в комбинация с Комплект за коса с Канабис – Ecolatier.

Произведено в Русия.

Опаковка от 200мл.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Масло за укрепване на косата с Канабис – Ecolatier”

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Arctium Lappa Root (Burdock) Oil, Organic Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum.