Почистващ серум за лице с ниацинамид 4% + салицилова киселина 2% – Biofficina Toscana

33.90 лв.

aiabstop_testvegannickelderma

  • почиства в дълбочина
  • подходящ за мазна и проблемна кожа
  • 30мл
Купувайки този продукт, ще получите 33 точки! на стойност 0.66 лв.!

Описание

Почистващ серум за лице с ниацинамид 4% + салицилова киселина 2% – Biofficina Toscana

Пречистващ и осветяващ серум на базата на ниацинамид и салицилова киселина, обогатен с органична тосканска ябълка и мента. 4% ниацинамид действа срещу замърсяванията по кожата с нормализиращ ефект, също така има успокояващи и овлажняващи свойства. Салициловата киселина е ефективен ексфолиант, противодейства на появата на кожни петна, първи бръчки и подобрява тонуса на кожата, като придава еластичност. Мощна и ефективна синергия, допълнена от органични екстракти от тосканска ябълка и мента за нормализиращо, балансиращо и озаряващо действие. С приятната консистенция на течен и свеж гел, оставя кожата хидратирана, пречистена и сияйна.

Подходящ за матова, на петна или мазна / комбинирана кожа. Резултатът от постоянната употреба ще бъде дълбоко пречистена и балансирана себума кожа.

Начин на употреба: Нанесете върху лицето, шията и деколтето с лек масаж. Идеален за комбиниране с Почистващ твърд барче-детерген с ябълка и мента с дълбоко пречистващо действие и с другите продукти от линията с ябълка и мента за оптимална синергия. Неговата приятна на допир текстура на водна основа носи баланс и пречистващ ефект, без да утежнява кожата.

Някои основни съставки:

Органичен екстракт от ябълка

Органичен екстракт от мента

Ниацинамид: изпълнява нормализираща, балансираща и успокояваща функция върху несъвършенствата, като също така силно овлажняваща. Салицилова киселина: е ефективен ексфолиант, действа при несъвършенства, петна и тена на кожата.

30мл

 

2 отзива за Почистващ серум за лице с ниацинамид 4% + салицилова киселина 2% – Biofficina Toscana

  1. 5 от 5

    Катерина Велинова (потвърден клиент)

    Много добър продукт. Кожата ми е комбинирана с несъвършенства. Не утежнява и не омазнява, попива много бързо, не щипе и не дразни. Пъривте две използвания имаше съвсем леко зачервяване,но след 5-10 мин кожата се успокои и изчезна. Използвам вечер. Имам подобрение във вида на лицето си, но го използвам в комбинация с други продукти от odonatacosmetics. Бих закупила отново.

  2. 5 от 5

    Мирела

    Един от най-ефикасните серуми, които съм използвала! Изчисти порите и червените ми петна от акне.


Добавяне на отзив

Aqua [Water], Niacinamide, Salicylic acid, Malus domestica fruit extract*, Mentha arvensis extract*, Benzyl alcohol, Sodium hydroxide, Sodium levulinate, Sodium anisate, Sodium hyaluronate, Lactic acid, Glycerin, Dehydroacetic acid.

*da agricoltura biologica