Бюти консултация и персонален козметичен режим

Ако желаете специално изгтовена рутина за вас или за подарък, можете да закупите ваучер за продукти + консултация
Водена от нашият козметолог-формулатор и експерт в грижа за кожата с натурални и био продукти Мирена Събева – Мери. Тя ще ви помогне да намерите идеалната козметична грижа за вас.

Предлагаме тази услуга за изготвяне на персонален режим, съобразена с вашата кожа, проблеми и желани резултати. Тя се състои от попълване на въпросник и лична консултация около 1 час и половина във нашият физически магазин в гр. София, онлайн или по телефона за хората, които не могат да дойдат на място.

Можете да получите консултация за определни продукти
Ако се чудите дали конкретен продукт е подходящ за вас
Въпроси относно състава или копмозицията на продукт
Въпроси относно избриане на подходящ цвят или тон за грим продукти
Възникнали въпроси по отношение на използване и нанясане на продукт, който използвате

Бюти консултация - зелена красота

Ще ви изпратим въпросник за попълване за текущата ви рутина, тип кожа, дали продуктите държите да са веган, био сертифицирани, вашият бюджет и ние ще изберем продукти, които да отговарят на вашите нужди, като ви помагаме да спестите време, пари и отпадъци от ненужни продукти. (Ние ще се свържем с вас)

Ще обсъждаме текстурите на продуктите, завършек, аромат или без аромат, цвят, за да ви дадем няколко варианта, които смятаме, че биха работили най-добре за Вас.

Няма нужда от сканиране на етикети, тъй като сме направили домашната си работа и сме се уверили, че съставките са безопасни за вас и отговарят на вашите изисквания.

Ще обсъждаме вашите предпочитания, дали продуктите да са веган, без аромат, zero waste, без пластмаса

Включва един последващ имейл с препоъраните ви продукти за грижа за кожата, който може да се обсъди, както и всякакви последващи въпроси

Консултацията може да бъде за продукти за лице, специфичен проблем, коса, тяло, грим или микс.

placeholder image
placeholder image
placeholder image

Свързани режими