Виртуална бюти консултация и персонален козметичен режим

Ако желаете специално изготвена рутина за вас, можете да закупите ваучер за 50лв, който след това да използвате за препоръчани и избрани от вас продукти. 

Водена от нашият козметолог-формулатор и експерт в грижа за кожата с натурални и био продукти Мирена Събева – Мери. В тази консултация Мери ще сподели с вас своите експертни познания за продуктите, за да ви помогне да намерите идеалната козметична грижа за вас.

Платена версия

Ние ви предоставяме платена версия, която ще Ви изготви персонален режим без ограничение на броя въпроси и препоръчани продукти.

 • Виртуална бюти консултация

  Виртуална бюти консултация и персонален козметичен режим
  Водена от нашия козметолог-формулатор и експерт в грижа за кожата с натурални и био продукти Мирена Събева – Мери. В тази консултация Мери…

  50.00 лв.

Безплатна консултация

Свържете се с нас, ако имате нужда от съвет или консултация за определени продукти, цветове,препоръки и всякакви въпроси. Ако желаете специално изготвена рутина за вас, можете да закупите ваучер за 50лв, който след това да използвате за препоръчани и избрани от вас продукти. 

В безплатната консултация можете да се свържете с нас на имейл sales@odonatacosmetics.com или в нашата Facebook страница :

 • Въпрос за конкретен продукт
 • Чудите се дали конкретен продукт е подходящ за вас
 • Въпроси относно състава или композицията на продукт
 • Въпроси относно избиране на подходящ цвят или тон за грим продукти
 • Възникнали въпроси по отношение на използване и нанасяне на продукт, който използвате