Amilla – Ментов твърд шампоан с Авокадо и маслина

18.90 лв.28.90 лв.

  • Връща естествения блясък на косата ви
  • За всички типове коса, включително боядисана
  • Компактен и удобен за пътуване
  • 160g
Купувайки този продукт, ще получите 18-28 точки! на стойност 0.36 лв.-0.56 лв.!
Купувайки този продукт, ще получите 18-28 точки! на стойност 0.36 лв.-0.56 лв.!
Изчистване

Описание

Amilla – Ментов твърд шампоан с Авокадо и маслина има удобна твърда форма, която го прави компактен и лесен за употреба навсякъде – у дома или при пътуване – този шампоан ще върне естествения блясък на косата ви, като я остави неустоимо мека и нежна.

Този шампоан е мултифункционален, както и подходящ и за измиване на тялото. Има по-дълготрайно използване от течните шампоани и е компактен и удобен за пътуване.

Активни съставки на Amilla – Ментов твърд шампоан с Авокадо и маслина са:

Микропротеин, който прониква дълбоко в скалпа и косъма, за да възстанови баланса на микробиома, облекчи сърбежа и премахне люспите. Пребиотичните му свойства предпазват скалпа от външни влияния и помагат при използване на преса или сешоар. Поддържа скалпа хидратиран, успокоява зачервяванията и стимулира полезните микроорганизми.
Етерично масло от мента има освежаващ и тонизиращ ефект върху скалпа. То подобрява кръвообращението и стимулира растежа на косата, като я прави по-здрава и плътна. Антисептичното му действие предпазва кожата от гъбички и вредни бактерии и осигурява силен противопърхотен ефект.
Маслото от авокадо е с високо съдържание на витамините Е, К, В5 и В9, маслото от авокадо интензивно хидратира косата и успокоява скалпа. Подхранва косъма от корена до върха, намалява раздразненията и лющенето и защитава от UV лъчи и агресивни външни фактори.
Маслиновото масло действа като емолиент, като прави скалпа по-спокоен и хидратиран. Има силен антиоксидантен ефект, предпазва косата от увреждания и й придава блясък и еластичност.

Начин на употреба: 

Нанесете върху влажна коса, масажирайте внимателно, за да разпените. Оставете 2 минути за по-добър ефект, след което изплакнете обилно с чиста вода. За външна употреба, избягвайте контакт с очите.

Произведен в България.

Предлагат се 2 бара в опаковка от 160г.

Опитайте и Amilla – Арганов твърд шампоан с Micro-keratin infusion.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Amilla – Ментов твърд шампоан с Авокадо и маслина”