Етерично масло от хвойна – BUL INNOVATION

10.00 лв.

  • спомага за облекчаване на стреса
  • спомага за премахване на стриите от кожата
Купувайки този продукт, ще получите 10 точки! на стойност 0.20 лв.!

Описание

Етерично масло от хвойна – BUL INNOVATION

Притежава дрениращо действие, спомага за намаляването на целулит и подобрява състоянието на стрийте. Облекчава задържането на течности. Подходящо за мазна кожа – стяга и почиства разширените пори. Предназначено е за влагане в масажни масла; като добавка към водата във вани и готови козметични продукти за коса и кожа.

100% Чисто етерично масло от хвойна

Натурален продукт, който се получава чрез парна дестилация от а Juniperus communis.

Маслото притежава свеж аромат на хвойна. Добавено в базово растително масло повлиява целулит и спомага за премахване на стриите от кожата. Като добавка към готови козметични продукти, етеричното масло от Хвойна,  е подходящо при акне.

В ароматерапията спомага за облекчаване на стреса без да придава седативни ефекти. Подходящо при медитация и молитва.

Комбинира се добре с етерични масла от салвия, сандалово дърво, пачули, портокал.

Начин на употреба: Вана – Добавете 10 до 15 капки от маслото във вана с топла вода за тонизиране и освежаване на тялото. Масаж – Добавете 1 до 5 капки от маслото в 20 ml базово растително масло. Нанесете с леки масажни движения върху тялото и масажирайте. Аромалампа – Необходими са 1 до 5 капки масло. Като добавка към готови козметични кремове и лосиони : 5 капки на 100 ml; Като добавка към сапуни – 1-9 капки на 100 ml.

Противопоказно за епилептици, хипертоници, кърмачки, бременни и деца, както и за хора с индивидуална непоносимост към хвойната, при остър пиелонефрит, химиотерапия на онкологични заболявания. Не се препоръчва процедура преди сън! Преди употреба направете тест за алергия! При попадане в очите, измийте обилно с вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Етерично масло от хвойна – BUL INNOVATION”