fbpx

Зелени бонус точки за лоялни клиенти!

1.Какво представлява системата за зелени бонус точки?

Като благодарност към нашите лоялни клиенти, създадoхме тази система за събиране на зелени бонус точки която е лесна за употреба и ви дава възможност да плучавате намаления на любимите ви продукти.

2.Какво е необходимо?

Трябва да се регистрирате тук. При първоначална регистрация ви подаряваме 100 зелени бонус точки на стойност 5.00лв които можете да използвате при следващата ви поръчка.

3. Как работи системата за събиране на зелени бонус точки?

Точките се добавят в профила ВИ, като се регистрирате и завършите поръчката.  В детайлната страница на всеки продукт има информация за броя точки, които ще получите при закопуване на този артикол.

1 точка се равнява на 0,05лв. Например, на всеки 100 похарчени лева, Вие получавате 5лв, които можете да използвате при следваща поръчка.

Споделянето на Вашето мнение и оценка за даден продук е най-добрият начин да помогнете на другите клиенти да се ориентрат при избора си. Ние искаме да изкажем нашата благодарност за Вашето сътрудничество, като добавим 50 бонус зелени точки към Вашият профил за всяко добре написано и полезно за потребителите мнение и оценка за предлаганите от нас продукти.

Можете да следите с колко точки разполагате и на каква стойност се равняват в поле “Моят акаунт”

4.Как се използват зелените бонус точките?

Ако Вие вече разполагате с натрупани зелени точки във Вашия профил, Вие можете да ги използвате за плащане при следващите си поръчки в онлайн магазина, но трябва задължително да сте влезли във профила си.

По време на оформяне на поръчката в страницата, където попълвате данните и метода на плащане ще се появи допълнително поле, в което Вие ще можете да решите дали бихте искали да използвате (осребрите) натрупаните зелени точки в настоящата поръчка. Когато кликнете върху – Прилагане на отстъпка, Вие използвате натрупаните зелени точки в настоящата поръчка.

Можете да продължите без да кликвате и да не използвате натрупаните зелени точки в настоящата поръчка, като по този начин те продължават да се натрупват и при някоя от следващите Ви поръчки можете да ги използвате.

При достатъчен брой натрупани бонус точки, Вие можете да платите дадена поръчка и само с бонус точки. (напълно безплатно закупуване на продукт)

5.Условия за ползване на системата за зелени бонус точки.

  • Бонус точките са достъпни само за регистрирани потребители на онлайн магазин

  • Бонус точките могат да бъдат използвани само за on-line поръчки в онлайн магазин

  • Бонус точките не могат да се прехвърлят между отделните клиенти на магазина.

  • Бонус точките не могат да бъдат осребрявани за пари в брой при никакви обстоятелства.

  • Бонус точки няма да бъдат начислявани за отказани или върнати поръчки или ако вече са били одобрени същите ще бъдат отнети.

Когато плащате поръчка с бонус точки и тяхното количество не покрива цялата стойност на поръчката, Вие ще трябва да изберете допълнителен метод за заплащане на недостигащата сума.

Препоръчваме Ви да следите често тази страница, тъй като ние можем да променим политиката си за печелене на бонус точки.

 

Каним ви да се присъедините към нашият VIBER CLUB , за да получавате специални промо кодове, ваучери ,бонуси, зелени точки и новини !

Натисни ме!