Odonata козметика от природата - органична и натурална козметика, грим и аксесоари
Контакти Odonata
zao organic odonata cosmetics
Мисията на Odonata Cosmetics е да Ви предлага изцяло натурална козметика, директно от природата в нейната най-чиста форма. Продуктите, които ще намерите в нашия онлайн магазин, са висококачествени, международно утвърдени и сертифицирани.
Мирена Събева
/ Мениджър
#GoGreen
Можете да бъдете спокойни в качеството, произхода и чистотата на продуктите предлагани от Odonata cosmetics.
Грижа за природата и вас самите
Нашите марки имат мисията да създават само етични и рециклируеми опаковки, чисти продукти отвън и отвътре.
4 причини
-да изберете Odonata-
4 причини
Пестите пари
Масмаркет козметиката е на основата на синтетика и изкуствени пълнители, избирайки натурална козметика вие плащате по-малко за по-високо качество.
100% натурални
Ние сме горди със състава на нашите продукти, затова го обявяваме спокойно!

Услуги

Безплатна консултация
Нашият екип е винаги насреща за вас! Ако имате въпроси,нужда от съвет и консултация за продуктите ние сме тук за вас! Пишете ни на email: info@odonatacosmetics.com или тел: +359 894 71 56 59
Безплатна демонстрация
За всички, които искат да опитат продуктите, можете да го направите в някой от магазините на нашите партньори или директно в нашия шоурум с предварително записване.
Makeup&beauty studio
Заповядайте в нашето зелено кътче за красота, насладете се на някоя от нашите холистични процедури, масаж на лице, почистване с масла, терапия с кристали и още.
Професионален грим
Oставете се в нашите ръце и в тези на природата, за да подчертаем това което тя ви е дала, за да се чувствате неотразими, да се чувствате добре във собствената ви кожа.
ZAO Organic Makeup