ORGANIC MAKEUPARTIST
Защо решихме да използваме само минерален и органик грим и продукти?
korica
  • Търсите промяна в начина, по който изглеждате и се чувствате?
  • Използвате едни и същи цветове в продължение на години и се нуждаете от промяна? Или сте човек, който никога не е бил на ти с грима, но мисли, че може би е време да пробва нещо ново – но не знаете как?
  • Искате да направите нещо хубаво за себе си ,но не намирате време?
  • Искате да живеете един по-здравословен живот ,но ви е трудно да изберете подходяща безопасна козметика ?
  • Имате здравословен проблем,като акне и искате специализирана козметика ?
  • Кога за последно обновихте козметичната си чантичка ?
  • Не ви се инвестират много пари в скъпи и уж обещавали продукти ?
  • Искате да научите някои бързи трикове как да се приготвим сутрин и да изглеждаме свежи ?
  • Смятате ,че ви трябва подходящ грим за възрастта ,но не знаете как да коригирате това?

Екипът на Odonata cosmetics e тук за вас ! Бихме желали да ви бъдем полезни,като ви дадем подходящи насоки и съвети за вашите въпроси и проблеми. Как без да правите компромис със вашето време и здраве ,можете да изглеждате превъзходно и най-важното да се чувствате добре в собствената си кожа. След години опит в работата с най-добрите модели, известни личности, както и стотици жени от всяка възраст, националност и статут, има една обща нишка: Ние всички искаме перфектна кожа, за да се чувстваме невероятно и за да изглеждаме като най-добрата версия на себе си, без да се налага да бъдем покрити с грим. Вярваме, че жените не трябва да живеят в тенденциите, или да скриваме личностите и зад тонове грим. Ето защо ние учим жените как да се създават истинска красота, която започва дълбоко в нас и е завинаги. Ние знаем какво е усещането да искаме вълшебна пръчица, за да ни направи по-краси ,с чисти и гладки кожи веднага. Докато не открихме ,че пръчицата е всъщност в нас самите, има някои невероятни  неща ,които бихме искали да споделим с вас, които промениха нас и нашите клиенти. Не сте сама !

Много хора мислят,че органичният и минералният грим нямат същото покритие и дълготраен ефект като другите гримове.Това съвсем не е така, в действителност не само че имат голямо покритие, страхотни честни пигменти , той помага с различните състояния на кожата и е чудесно дори за най-чувствителните типове кожа. За различни заболявания като акне,псориазис,розацея, капиляри и т.н
“Аз  опитах и тествах множество минерални и органични линии, факт е че има и такива ,които не разполагат с покритие и не стоят добре. Това са тези, които съм решил да не се използва в моя комплект. Всички тези, които аз използват имат голямо покритие и са дълготрайни.Някои от тях са по професионални ,други могат да се използват спокойно и в домашни условия . Разликата в професионалният и масовият продукт е ,че за някои продукти се иска професионализъм и специални техники за нанасяне и комбиниране на цветове за получаването на желаният ефект. А чрез сайта вие можете да намерите всички продукти ,които нашите гримьори използват.”
-Mери (органик гримьор)
Нашите фондьотени са издържали всякакви тестове , те са леки ,ще издържат цял ден и нощ,не се спират пред ,сълзи ,пот а някои продукти дори вода. И в същото време са толкова безопасни ,че ако желаете можете да спортувате с тях ,та дори и да спите.
Ние ви предлагаме професионализъм , оставете се в нашите ръце и в тези на природата , за да подчертаем това което тя ви е дала ,за да се чувствате неотразими ,да се чувствате добре във собствената ви кожа.